Kampeerplekken voor tent, caravan en camper

Voor het oorspronkelijke kampeergevoel
Voor het oorspronkelijke kampeergevoel Installeer u rustig op een van onze kampeerplekken en voel de weldaad van een vakantie in de vallei van de Dordogne, in een gebied waar de natuur volop aanwezig is. Onze plekken zijn zeer ruim, tussen de 100 en 140 m², in de zon, in de schaduw of een combinatie daarvan. Al onze plekken zijn duidelijk afgeschermd door heggen en struiken waarvan vele met bloemen. Elektriciteit is beschikbaar op elke plek. U kunt kiezen uit 6 of 10 ampère met Franse of Europese stekkers. Er is altijd een waterpunt vlakbij. Als u voorkeuren heeft voor een plek, dan kunt u deze nakijken op de kaart en aan ons doorgeven. Wij doen ons best alle wensen te vervullen. Honden* en andere huisdieren zijn toegestaan, mits ingeënt en aan de lijn. (*Honden in de 3de en 4de categorie uitgezonderd)

Onze camping ligt in de Vallei van de Dordogne, direct aan de Dordogne. U kunt kiezen uit een plek in het lage gedeelte, min of meer direct aan de rivier, of op het hogere gedeelte waar u nog altijd vlak bij het water bent.

Kampeerplekken aan de rivierkant

Deze plekken liggen in de winterbedding van de rivier, de eerste rij ligt zelfs direct aan het water. Vanwege die ligging in het winterbed is hier geen toiletgebouw maar u hoeft maar een trap op om hier te komen. Er zijn wel waterpunten verspreid over de hele zone. De plekken zijn geschikt voor caravans tenten en campers en er is plek voor één auto per kampeerplek. In de zomermaanden is reserveren sterk aangeraden! De rivier is over zijn hele lengte toegankelijk voor alle campinggasten, ook voor die van de natuurplaatsen.

Natuur Kampeerplekken

Deze plekken liggen op de hoger gelegen oever van de Dordogne. Een parkachtig terrein met mooie bomen en veel bloeiende struiken. Ruime plekken die zijn ingericht tot maximaal 6 personen en er is plek voor één auto per plek. Er zijn ook familieplekken, twee kampeerplaatsen naast elkaar zonder scheidingshaag. Vraag hiernaar als u met uw familie, vrienden of in groepen wilt kamperen.

Camping au Soleil d’Oc beschikt over aangename toiletgebouwen die goed zijn geïntegreerd in hun omgeving. Er zijn warme douches voor onbeperkt gebruik (al vragen we u vanwege het milieu het watergebruik te beperken), wastafels in afgescheiden cabines, toiletten, wasbakken voor uw vaatwerk, een washok met wasmachine en droger, een babyruimte en aangepaste voorzieningen voor gehandicapten.

Ons sanitair wordt tweemaal daags schoongemaakt en regelmatig gecontroleerd voor een aangenaam verblijf voor al onze gasten.

Camperplekken en Campervoorzieningen

U kunt uw vakantie doorbrengen op Soleil d’Oc of op doorreis zijn naar het zuiden. Of wij zijn een van de etappes tijdens uw rondrit door de vallei van de Dordogne. Hoe het ook zij, wij hebben speciale camperplekken met een verharde ondergrond en voorzieningen om uw vuile water te lozen en schoon drinkwater te tanken.

Dagtarief Camper, 2 personen

  • Ruime kampeerplaats van 80 m² met gestabiliseerde ondergrond
  • Waterpunt in de nabijheid
  • Aansluiting elektriciteit
  • Servicepunt voor het verversen van water en het legen van vuil water
  • Gratis toegang tot alle faciliteiten van de camping

In het laagseizoen kunnen wij u een gunstig dagtarief aanbieden.

  • Dagtarief laagseizoen : 12 €
  • Dagtarief hoogseizoen : 18 €
  • Reserveren wordt aanbevolen info@campingsoleildoc.com of 0033 555 28 84 84
  • Aankomst na 15 uur, vertrek voor 12 uur.