Als een vis in het water…

Zowel klein als groot kan genieten van een verkwikkend bad in een van onze zwembaden. Al vroeg in het seizoen is ons verwarmd binnenbad open, en in de zomer kunt u ook terecht in ons buitenbad. In Au Soleil d’Oc heeft u de keuze uit 3 baden:

  • Een buitenbad van 180 m²
  • Een speels pierenbad met glijbaan
  • Een verwarmd binnenbad van 200m² met bubbelbad, stroomversnelling en waterstralen. U kunt er terecht voor simpelweg genieten maar ook voor baantjes trekken. Bijvoorbeeld tijdens de rustige uurtjes in de vroege morgen of tussen de middag, als alle Fransen zitten te eten. U kunt hier in het seizoen ook terecht voor aqua-gym, gratis, of een sessie ochtendfitness.

Kortom, de kinderen zullen zich prima vermaken in en aan het water. Voor de allerkleinsten is er het pierenbad om lekker te pootjebaden, onder begeleiding van hun familie.

Of u nu komt om te zwemmen of te zonnen, het terras rond het buitenbad is een aangename plek om uw tijd door te brengen. Als u ook wilt genieten van een hapje en een drankje, kunt u ook terecht op het terras van het café-restaurant, direct naast, en met zicht op het zwembad.

De aanwezigheid in en om het zwembad is onder verantwoordelijkheid van de ouders. De baden voldoen aan de veiligheidsvoorschriften maar er is geen badmeester of bewaking aanwezig. U dient zich te houden aan de veiligheidsvoorschriften zoals deze zijn aangegeven op borden rondom de zwembaden. Voor de veiligheid van kinderen is de toegang voorzien van hekken met veiligheidssloten. Binnen de zwembaden zijn alleen zwembroeken toegestaan met korte pijpen en min of meer nauwsluitend. Shorts en bermuda’s zijn niet toegestaan (Franse regelgeving). De zwembaden zijn open van 10 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds uur en zijn alleen toegankelijk voor onze campinggasten. Bezoekers hebben geen toegang.