Bar restaurant

Op vakantie moet je lekker eten. Camping au Soleil d'Oc heeft een restaurant waar u kunt eten, eten kunt afhalen en er is zelfs een bezorgservice.

De Bar Restaurant is een plek waar verschillende activiteiten worden georganiseerd en is in juli en augustus 7 dagen per week geopend. U kunt dan kiezen uit een gevarieerd menu met verse producten, gegrild vlees, regionale specialiteiten, traditionele boekweitpannenkoeken, eendenbout… Al naar gelang de inspiratie van de kok. Er is ook een uitgebreide pizzakaart. Onze pizza’s zijn huisgemaakt op basis van tomaten en crème fraîche. U kunt ’s middags of ’s avonds aanschuiven in de bar of op het gezellige terras met uitzicht op het zwembad. Als u terugkomt van een dagje weg, of u heeft lekkere trek, dan kunt u ook terecht bij de snackbar met huisgemaakte hamburgers sandwiches, frites. En dat op (bijna) elk moment van de dag.

Voor een wat meer romantisch en stijlvol diner kunt u ook kiezen voor de restauratiezaal, waar u kunt genieten van de lokale specialiteiten van de Corrèze.

Oh ja, u kunt aan de bar betalen met cash geld en uw creditcard (en Franse bank- en vakantiecheques).

Kamperen met een extraatje

U wilt kamperen zonder zorgen? U kunt uw maaltijden laten verzorgen door ons restaurant. Ontbijt en avondeten, of ook uw lunch. U kunt ook kiezen voor een uitgebreide brunch. Vergeet het koken, doe uw schort af, en steek uw voeten onder de tafel. Er is een tarief voor volwassenen en een tarief voor kinderen.

Tarieven voor halfpension (ontbijt en avondeten)

Ontbijt tussen 8.30 en 10.30 uur,
Diner tussen 19.30 en 21 uur.
Tarief: 22 € voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, 12€ voor kinderen van 4 tot 11 jaar, 7€ voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Tarieven voor volledig pension

Ontbijt tussen 8.30 en 10.30 uur,
Lunch tussen 12 en 14 uur,
Diner tussen 19.30 en 21 uur
Tarief: 39€ voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, 21€ voor kinderen van 4 tot 11 jaar, 12€ voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

U krijgt tevens gratis wifi-toegang voor het terras van het restaurant zodat u vrij uit uw mails kunt nakijken.