Het Kenny festival en het Polaris Camp

In de eerste helft van september vindt altijd een van de grootste sportevenementen van de Dordognevallei plaats, op 10 minuten afstand van de camping. U kunt kijken of meedoen aan deze spectaculaire festivals.

Het Kenny Festival is de grootste motorcrossbijeenkomst van Europa met een adembenemend circuit door de bossen en velden van Reygade. Al sinds jaar en dag is Au Soleil d’Oc een van de adressen waar deelnemers elkaar treffen en hun intrek nemen in een mobil home. Het weekend erna maken de crossmotors plaats voor quads tijdens het Polaris festival. Ook hier vormt Au Soleil d’Oc het trefpunt voor veel deelnemers op slechts 7 kilometer van het circuit.

Het KENNY FESTIVAL, dat is een motorcross evenement voor alle categorieën: amateur, regionaal, nationaal, internationaal… Het Kenny Festival is ook een feest, een reünie van vrienden, met een vrolijke en ongedwongen sfeer, zonder incidenten. Het festival luidt het einde van het zomercross-seizoen in, en dat al meer dan 20 jaar lang! Magisch en uniek in zijn soort

Meer informatie vindt u, Franstalig, op www.kenny-festival.fr

Het POLARIS CAMP vindt een week later plaats, op hetzelfde terrein, met dezelfde formule, maar nu voor quads. Met een quadbeurs, proeftochten met een quad, een markt met lokale producten. En natuurlijk quadtochten: twee ‘all terrain’ circuits, een nachtelijke rit, een toeristische rit…

Beide festivals worden natuurlijk opgevrolijkt met een feestavond, inclusief buffet. Twee weekenden dus om niet te missen.