Feestavond

In juli en augustus organiseren wij een aantal gezellige avonden om uw vakantie in de vallei van de Dordogne verder te veraangenamen.

Ons programma is gevarieerd zodat iedereen in het gezin iets van zijn gading vindt. Muziek, dans, een quiz… De avonden op Soleil d’Oc zijn gratis en worden georganiseerd door onze animatoren, al dan niet met assistentie van mensen die van uw vermaak hun beroep hebben gemaakt.

Een keer per week is een dansavond met muziek van toen en nu. Van 22 uur tot middernacht…

Een Lotto avond of een quiz, een vrolijke sfeer is verzekerd, en er zijn ook nog prijzen te winnen: streekproducten uit de Corrèze, wijn, een T-shirt of toegangskaarten voor één van de bezienswaardigheden in de streek…

Alle donderdagen in juli en augustus is er de streekmarkt in Monceaux sur Dordogne: les Marchés des Producteurs du Pays. Vanaf 17 uur verkopen boeren uit de streek de producten van hun boerderij die ter plaatse kunnen worden opgegeten: pannenkoeken, aardappeltaarten, friet, groenten en sla, vlees dat u ter plaatse kunt laten grillen, biologisch ijs toe… Tafels en stoelen staan voor u klaar om samen met de lokale bevolking en andere toeristen de avond van uw leven te beleven. Met livemuziek van lokale bands die u zullen verbazen vanwege hun talent.

Na het feest kunt u gewoon lopend naar huis. Het is maar 10 minuten lopen van de camping… Karaokeavonden…

Laat u lekker gaan en oefen uw frans. Of zing mee met een van de Nederlandse nummers…, om niet te missen, een goede sfeer is verzekerd…

Concerten met beroepsartiesten die elk jaar uitkijken naar de concerten op Camping au Soleil d'Oc.