Animaties voor kinderen en jongeren

Kinderclub

Camping le Soleil d’Oc organiseert diverse speelse, creatieve en sportieve activiteiten voor uw kinderen zodat zij een heerlijke vakantie hebben. Op de miniclub kunnen zij zich in alle veiligheid uitleven en al spelenderwijs vriendjes maken. Zij amuseren zich binnen en buiten met spelletjes, creatieve bezigheden en sport en spel. Ze beleven onvergetelijke momenten. Er is vijf keer per week een kinderclub. Eén keer een doorlopend ochtend- en middagprogramma, en vier een dagdeel van 2 à 3 uur.

Iedere week is er een ander programma met zowel binnen- als buitenactiviteiten. Het binnenprogramma bestaat onder andere uit spelactiviteiten, handvaardigheid, dans, spelletjes, zang, sprookjes… Buiten zijn er speurtochten, ‘Olympiades’ en creatieve activiteiten. De gemaakte kunstwerken worden tentoongesteld en aan het einde van elke week is er een vrolijke weekafsluiting waarbij de ouders van harte zijn uitgenodigd. Ook de mascotte van de camping maakt hier zijn opwachting!! De miniclub en alle activiteiten zijn gratis: luchtkussen, speeltuin, minigolf.

Het jongerenprogramma

Voor jongeren worden er speciale bruisende activiteiten georganiseerd; hun grenzen worden opgezocht en verlegd, ze ontdekken tot waar ze durven gaan… Aan uitdagingen geen gebrek op Soleil d’Oc. Bij de verschillende activiteiten die door de animatoren worden georganiseerd worden zij uitgenodigd om te bewegen, hun energie kwijt te raken, onderdeel te zijn van een groep en vriendschappen te leggen. Een programma dat is aangepast aan het ritme van pubers en jongeren voor het delen van bijzondere momenten:

  • Kanoën op de Dordogne
  • Nachtwandelingen met kampvuur
  • Sporttoernooien met een gevarieerd programma
  • stand up paddle, via ferrata, slackline (staand roeien op een korte surfplank op de rivier, een steile klimwand met hulpmiddelen als voetsteunen en kabels, koordlopen)

Kinderen en jongeren onder elkaar, vrolijke ontmoetingen voor onvergetelijke momenten.